Over mij

Mijn naam is Ella van Dis. Ik ben een enthousiaste taaltrainer voor de Nederlandse taal met vele jaren onderwijservaring.

Van 2002 – 2010 gaf ik taaltrainingen aan particulieren en bedrijven/expats bij een Taleninstituut, daarvoor werkte ik in het lager- en speciaal onderwijs. 

In 2010 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf: doft? Taal en Cultuur.

Ik vind het belangrijk om mensen, die de Nederlandse taal willen leren of willen verbeteren, op een prettige en kundige manier te ondersteunen.

Bij doft? Taal en Cultuur krijgt u op een interactieve manier en praktijkgericht les. Het gebruik van boeken, internet, You Tube, krantenartikelen of materiaal over uw eigen bedrijf maakt het gevarieerd en afwisselend.

blijvend verder brengen vanaf het punt waarop u nu staat, is het uitgangspunt voor elke cursus. Daarom staan kwaliteit van de training en betrokkenheid bij de cursist bij mij voorop. Ik begeleid u graag stap voor stap bij dit leerproces!

Mijn grootste plezier en voldoening is als een klant zegt: “Ella, we hebben samen een plezierige tijd gehad en ik heb geleerd wat ik wilde leren!”

> Wat biedt doft? aan
Aanbevelingen
Contact